Kortreist mat med
Torjus og Petter

Dei to kokkane våre, Torjus Raknes og Petter Beyer, har både laga mat og spela musikk saman i ei årrekke, og har erfaring frå nokre av Bergens fremste restaurantar og festivalar.

Under Håsong 2024 serverer dei ein herleg treretters middag basert på lokale råvarer. I tillegg skal dei førebu eit digg kjappmatkonsept i Mjøsvågen Kafé. Nam!

OBS! Det er bordbestilling til trerettar i Fjærå Sjøhus gjennom TicketCo

Det blir matservering både frå Fjærå Sjøhus, Mjøsvågen kafé og området rundt Mjøsvågen, i tillegg til Mjøsvågen landhandleri

Mjøsvågen Landhandleri

I bygdas samlingspunkt nummer éin, Mjøsvågen Landhandleri, kjem kokk og dagleg leiar, Tommy Paulsen, til å ha ope frå morgon til kveld, som dei gjer kvar dag, året rundt. Der kan du få kjøpt velsmakande mat, avkjølande drikka, kaffi, søtsaker og mykje meir. Håsong hadde ikkje vore den same om ikkje ‘landhandelen’ var med på laget.